Influence of Freezing and Annealing Protocols on Phases Formed in The Tert-Butanol – Water System Тезисы доклада
Конференция |
22nd International Conference on Chemical Thermodynamics in Russia 19-23 июн. 2019 , Saint Petersburg |
||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Сборник | XXII International Conference on Chemical Thermodynamics in Russia.June 19-23, 2019 Saint Petersburg, Russia.Book of Abstracts Сборник, Saint Petersburg.2019. 384 c. |
||||||||||
Вых. Данные | Год: 2019, Номер статьи : PIII-68, Страниц : 1 | ||||||||||
Авторы |
|
||||||||||
Организации |
|
Информация о финансировании (1)
1 | Российский фонд фундаментальных исследований | 17-03-00784 (АААА-А17-117040710138-5) |
Библиографическая ссылка:
Ogienko A.G.
, Stoporev A.S.
, Ogienko A.A.
, Yunoshev A.S.
, Adamova T.P.
, Manakov A.Y.
, Boldyreva E.V.
Influence of Freezing and Annealing Protocols on Phases Formed in The Tert-Butanol – Water System
В сборнике XXII International Conference on Chemical Thermodynamics in Russia.June 19-23, 2019 Saint Petersburg, Russia.Book of Abstracts. 2019. – C.333.
Influence of Freezing and Annealing Protocols on Phases Formed in The Tert-Butanol – Water System
В сборнике XXII International Conference on Chemical Thermodynamics in Russia.June 19-23, 2019 Saint Petersburg, Russia.Book of Abstracts. 2019. – C.333.
Идентификаторы БД:
Нет идентификаторов
Цитирование в БД:
Пока нет цитирований